Geef zuurstof aan uw bedrijf, met de administratieve ondersteuning van Caroline De Rammelaere in Roeselare.

Hou uw handen vrij

Het is geen geheim: de administratieve last van bedrijven is gigantisch groot. En dat kan de aandacht afleiden van uw kernactiviteiten. Blijft uw administratie zich opstapelen? Dan riskeert u voor een onoverzichtelijk berg te staan, met alle gevolgen vandien.


Caroline De Rammelaere biedt u een snelle, grondige en efficiënte oplossing. Wij ondersteunen uw onderneming bij elke vorm van administratie en helpen u bij het uitdokteren van een doeltreffend timemanagement voor uw administratieve medewerkers. U houdt de handen vrij voor waar het écht om draait: de leiding én groei van uw bedrijf.

Administratie zonder zorgen

Bij ons is uw onderneming geen zoveelste kaft in de kast. U krijgt de expertise en flexibiliteit van een klein kantoor. Een persoonlijke, warme opvolging van uw dossiers is bij ons van groot belang. Het is de hoeksteen van onze werking.

Carosupport springt in de bres voor bedrijven die ondersteuning – vast of tijdelijk – nodig hebben op het gebied van administratieve taken. Let wel: boekhoudkundige taken laten we over aan uw fiscale experts.

Zoekt u dus een administratiekantoor om uw onderneming administratief te ondersteunen bij de taken van alledag? Ervaren professionals die u bovendien helpen met de optimalisering en vereenvoudiging van uw administratief systeem? Neem dan vandaag nog contact op met ons om uw wensen te bespreken.

Op uw tempo: op ons kantoor of intern in uw bedrijf

Welke opdracht u ook wilt uitbesteden aan Carosupport, u schakelt een professioneel en flexibel administratiekantoor in. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen bestaat zelfs de mogelijkheid om ons in te schakelen op uw interne dienst. Zo spelen we kort op de bal bij een dringende vraag.

Carosupport biedt u samengevat een brede waaier aan activiteiten aan:

  • Alle soorten administratief werk (met uitzondering van boekhouding)
  • Lay-out werk
  • Back office
  • Beheer van reeds gebouwde websites
  • Klassement
  • Telefonie
  • Typwerk


Altijd met een snelle, efficiënte en flexibele service. Wilt u meer informatie over de werking en de diensten van Carosupport? Of wilt u afstemmen welke meerwaarde wij voor uw onderneming kunnen realiseren? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor en leg uw vragen aan ons voor.